Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Η Ιστορία μας

Η εταιρία Evridiki ιδρύθηκε το 1990 από την Ευρυδίκη Καφούσια µε κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και προώθηση επαγγελµατικών προϊόντων αισθητικής. 

Σήµερα, μετά από τριάντα τρία χρόνια συνεχούς αναζήτησης στην παγκόσµια και εγχώρια αγορά Spa, το έργο της συνεχίζεται από τους γιούς της Αλέξη & Χάρη Καφούσια με την εταιρία Evridiki Spa By Apivita.  

Δραστηριοποιούμενη στο χώρο της ευεξίας και του ιαµατικού τουρισµού (Wellness and Spa Tourism Industry) δημιούργησε µακροχρόνιες συνεργασίες µε µεγάλα Resorts & Hotels σε Ρόδο, Κω, Κρήτη, Ερέτρια & Κόρινθο αναλαμβάνοντας την οργάνωση, τη διοίκηση και την υψηλού επιπέδου διαχείριση κέντρων Spa.

 

Οι Συνεργάτες μας

Ρόδος: 

Lindos Grand Resort and Spa

Lindos Imperial Resort and Spa

Lindos Village Resort and Spa

Kresten Palace Hotel

 

Κρήτη:

Atlantica Caldera Creta Paradise

Ιsla Brown Chania

 

Κως: 

Tui Magic Life Marmari Palace

Atlantica Marmari Beach

Horizon Beach Resort

Cabana Blu Hotel & Suites

 

Κόρινθος: 

Isla Brown Corinthia

Ερέτρια: 

Brown Beach Evia Island

 

Η Φιλοσοφία μας

H Evridiki Spa by Apivita είναι το όνειρο του Αλέξη και του Χάρη, να συστήσουν στον φιλοξενούμενο τα θεμελιώδη στοιχεία για το ταξίδι του προς την ευδαιμονία.

Εμπνεόμενοι από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία η οποία έχει ως πυξίδα την πνευματική και σωµατική αρµονία, βοηθούν τον φιλοξενούμενο να βρεθεί στο κέντρο Του-ευδαιμονία. Η φιλοσοφία του Evridiki Spa στηρίζεται στη διδασκαλία και στις τεχνικές του παππού Ιπποκράτη o οποίος προήγαγε το συνδυασµό µασάζ, σωστής διατροφής, άσκησης, ξεκούρασης, καθαρού αέρα και µουσικής , για να επαναφέρει το σώµα σε υγιή κατάσταση.

Η  επισημοποίηση της συνεργασίας µε την εταιρεία ομορφιάς και θεραπειών Apivita, που βασίζεται στα ευεργετικά  στοιχεία της Ελληνικής φύσης, έδωσε στην εταιρεία την δυνατότητα να εφαρμοστούν ολοκληρωμένα πρωτόκολλα θεραπειών τα οποία φέρνουν σε επαφή τον φιλοξενούμενο με την αστείρευτη ανθεκτικότητα και καθαρή σύνθεση της μοναδικής Ελληνικής βιοποικιλότητας . Οι χώροι των Evridiki Spa by Apivita εντάσσονται σε µια σύγχρονη, executive αλυσίδα υψηλών υπηρεσιών και ελληνικής φιλοσοφίας HOTEL SPA THE GREEK PROJECT”.

 

Η Ταυτότητά μας

  • Αναζήτηση της πρωτοπορίας και της καινοτοµίας μέσω συνεργασίας με κορυφαίες εταιρίες στον χώρο ομορφιάς: όπως η Ελληνική εταιρεία Apivita (θεραπείες προσώπου-σώματος), η Αµερικάνικη εταιρεία προϊόντων OPI (υπηρεσίες ονυχοπλαστικής) και η Ισραηλινή εταιρεία Moroccanoil (υπηρεσίες κομμωτηρίου)
  • Άρτια κατάρτιση, συνεχής επιµόρφωση και αξιολόγηση των στελεχών µας
  • Αυστηρά πρωτόκολλα λειτουργίας
  • Ανταπόκριση στην σχέση price-quality
  • Yψηλό επίπεδο ολιστικής εξυπηρέτησης
  • Πολύγλωσσα Spa menu & πακέτα θεραπειών για όλα τα προφίλ των επισκεπτών

 

Η ανταπόκριση στις εξατομικευμένες ανάγκες των επισκεπτών µας και η υπευθυνότητα απέναντι στους συνεργάτες μας ήταν και παραμένει προσωπική μας υπόθεση.

Η Ειδική Προσφορά μας

Οφείλεις στον εαυτό σου αυτή τη στιγμή

Επισκεφθείτε μία από τις πολλαπλές συνεδρίες χαλάρωσης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ