Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Νέα Συνεργασία με την εταιρεία Symbeeosis!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Symbeeosis, μια ελληνική εταιρεία που γιορτάζει τα θαύματα της ελληνικής βιοποικιλότητας. Στα Κέντρα Ευεξίας μας, οι επισκέπτες μας θα γευτούν βιολογικές ποικιλίες τσάι, βοτανικά ροφήματα, συμπληρώματα και λειτουργικό μέλι symbeeosis, εμπνευσμένα από τη φυσική συμβίωση. 

Ας αγκαλιάσουμε την καλύτερη υγεία μέσα από θρεπτικές επιλογές, αντηχώντας τον Ιπποκράτη: 'Η τροφή να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου.'

Καλωσορίσατε στο Evridiki Spa by Apivita - εκεί όπου η σύγχρονη πολυτέλεια συναντά την αρχαία σοφία. 

Περισσότερα
Nέα Συνεργασία με το Venezia Resort Hotel Rhodes

Το δίκτυο συνεργασιών μας μεγαλώνει! Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε την οργάνωση, τη διοίκηση και την υψηλού επιπέδου διαχείριση των εγκαταστάσεων spa του Venezia Resort Hotel Rhodes.

Περισσότερα
Θέσεις εργασίας στο Evridiki Spa by Apivita

Είσαι επαγγελματίας Spa Therapist/Beautician/Hairdresser/Nail Artist/Spa Receptionist/Spa Promoter και πιστεύεις στην αξία της ολιστικής υγείας; Η εταιρεία Evridiki Spa by Apivita είναι αυτό που ψάχνεις. Δραστηριοποιούμενη στο χώρο της ευεξίας και του ιατρικού τουρισµού έχει δημιουργήσει µακροχρόνιες συνεργασίες µε µεγάλα Resorts & Hotels σε όλη την Ελλάδα. 

Περισσότερα